Over Sandersverzekeringen

Een verzekering uitzoeken is vandaag de dag een lastige klus. Zijn verzekeraars nog wel te vertrouwen? En hoe weet je welke verzekeraar het beste bij jou past? Je kunt dit natuurlijk allemaal zelf uit gaan zoeken. Of je gaat op zoek naar een onafhankelijk adviesbureau. Een bureau wat tot kort geleden goed bekend stond in de regio Huissen was Sanders Verzekeringen.

Het concept

Het concept bij Sanders Verzekeringen werkte als volgt: De klant was de opdrachtgever en gaf adviesbureau Sanders Verzekeringen opdracht. Zij regisseerden en adviseerden vervolgen in de complexe wereld van banken en verzekeringsmaatschappijen. Waar andere adviesbureaus vaak gelieerd zijn aan bepaalde partijen, waarbij je “toevallig” altijd bij een bepaalde verzekeraar of bank uit zal komen, daar was Sanders Verzekeringen een volledig onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Geen afspraken achter de rug van de klant om, maar gewoon eerlijk en gedegen advies.

Kies voor een echt onafhankelijke adviseur zonder banden of contracten

Wat doet een onafhankelijk adviseur?
Een onafhankelijk adviseur vergelijkt meerdere aanbieders van financiĆ«le producten. Volledig toegespits op jouw situatie zal het adviesbureau vervolgens advies uitbrengen over de verzekeraar of bank die het voordeligst kan zijn. Toch moet je bij sommige onafhankelijke adviseurs ook oppassen. Sommige van deze adviesbureaus zijn gebonden aan bepaalde aanbieders, vaak via contracten. Deze contracten kunnen opgezegd worden als de onafhankelijk adviseur te weinig producten verkoopt. Zo kan een onafhankelijk adviseur niet alleen maar een beperkt aantal aanbieders vergelijken, maar moet hij ook nog eens verkopen om zelf in bedrijf te kunnen blijven. Bij sommige aanbieders kun je dat “onafhankelijk” dan ook met een korreltje zout nemen. Toch zijn er ook aanbieders die wel geheel onafhankelijk zijn van verzekeringsbedrijven en banken, zoals bijvoorbeeld het niet meer actieve Sanders Verzekeringen.

Wat kun je het beste doen?

Kies niet het eerste de beste adviesbureau, maar vergelijk ze. Via internet kun je voldoende informatie vinden over onafhankelijk adviseurs. Zo weet je meteen of je met een echte onafhankelijke adviseur te maken hebt die jou van eerlijk advies kan voorzien.